2015 m. rugsėjo 28 d., pirmadienis

Vokiška kiaušinienė


Reikės:

3vnt. bulvių

4 vnt. kiaušinių
1 svogūno
40g rūkyto kumpio
žalumynų(pagal skonį)
pieno (puse puodelio)
druskos, pagal skonį

Gaminimo eiga:



Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Bulves dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų. Vis pamaišykite. Kol bulvės kepa, supjaustykite smulkiai svogūnus ir rūkytą kumpį. Kiaušinius sumuškite atskirame dubenyje , įpilkite pieno, įberkite žalumynų ir išplakite. Per vidurį bulvių kepimo, suberkite svogūnus ir kumpį. Apiberkite druska ir kepkite toliau. Kai bulvės apskrus, o svogūnai taps permatomi, užpilkite kiaušinių plakinį ir kepkite ant lėtos ugnies. Atsargiai pamaišykite. Patiekite su šviežiomis daržovėmis ar raugintais agurkais.

Bon appetite!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą