2015 m. rugsėjo 29 d., antradienis

Blynai su fetos sūriu

Blynai su Feta sūriu

Reikės:

puodelio miltų
2 vnt. kiaušinių
cukraus
puodelis vandens
3 valg.šaukšt. alyvuogių  aliejaus
200g fetos sūrio

Gaminimas:

Kiaušinius suplakite su cukrumi, vandeniu ir aliejumi iki vientisos masės. Įmaišykite miltus.
Fetos sūrį susmulkinkite ir sukrėskite į tešlą.
Keptuvę gerai įkaitinkite, sumažinkite temperatūrą iki vidutinės ir į vidų pilkite po kelis šaukštus tešlos.
Kepkite blynelius iš abiejų pusių, po kelias minutes. Jokių papildomų riebalų nereikia.

Toks pikantiškas ir labai universalus variantas. Galima patiekti pusryčiams dar karštus, kartu su dešrelėmis arba šviežiom daržovėm. Išlieka skanūs ir šalti, tiesiog prie rytinės kavos, todėl galima pasiruošti iš vakaro.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą