2015 m. rugsėjo 28 d., pirmadienis

Sumuštinis su avokadu ir keptu varškės sūriu


 Reikės:
  • 2 riekių juodos duonos su sėklomis 
  • 1 avokado
  • 1 šaukštelio grūdėtų garstyčių
  • druskos
  • 25-30 g kepto varškės sūrio
Gaminimo eiga:

Duoną paskrudinkite, kad gražiai paruduotų.Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką. Išimkite minkštimą į indelį ir sutrinkite jį šakute su garstyčiomis bei žiupsniu druskos. Jei norite, kad ant sumuštinio avokadas užsiteptų vientisiau, gerai jį sutrinkite, o jei norite „grublėto“ užtepo, trinkite mažiau. Galite ir nedaryti užtepo, jei skubate, o tiesiog riekelėmis supjaustyti avokadą, patepti grūdėtomis garstyčiomis ir užbarstyti druskos. Ir tada jau uždėti sūrio riekelių.
Sūrį supjaustykite riekelėmis arba galima jį taip pat sutrinti į smulkesnius, mažus gabaliukus. Kai duoną paskrudo, dosniai užtepame avokado, o sumuštinio viršų paskaniname varškės sūriu. 

Skanaus!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą