2015 m. rugsėjo 29 d., antradienis

Bananiniai pusryčių blynai

Bananinis pusryčių blynas



Reikės: 

2 vnt. bananų
100g miltų
2vnt. kiaušinių
30ml pieno

Gaminimas: 

 Bananus sutrinkite šaukštu ar šakute, kol virs
vientisa mase. Kiaušinius gerai išplakite. Į bananų masę supilkite kiaušinių plakinį, pieną, išmaišykite. Tada intensyviai maišydama supilkite miltus. Ir dar kartą gerai išmaišykite. Masė turi būti kremo konsistencijos. Jei skystoka, įberkite dar truputį miltų. Jei tirštoka, įpilkite šlakelį pieno.Į gerai įkaitintą, aliejumi arba sviestu išteptą keptuvę supilkite tešlą – blynas turi būti per visą keptuvę (galima kepti ir mažus blynelius). Iškeptą blyną galite patiekti visą arba suraikytą gabalėliais (kaip picą). Su šiuo blynu puikiai dera jogurtas, įvairios uogienės, džemai, šviežios uogos, klevų sirupas.
 Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą