2015 m. rugsėjo 27 d., sekmadienis

Grikių košė su džiovintais baravykais

Ingridientai:
  • Grikiai (2 stiklisnės)
  • Džiovinti baravykai (2 saujos)
  • Svogūnai (2-3 vnt)
  • Vanduo (3,5 stiklinės)
  • Alyvuogių aliejus (pagal skonį)
  • Druska (pagal skonį)
  • Juodieji malti pipirai (pagal skonį)
  • Lauro lapai (1vnt)
Gaminimo eiga:

Susmulkintus svogūnus ir grybus pakepinkite, kol svogūnai įgaus auksinį atspalvį. Grikių kruopas užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite. Baigiant virti sukrėskite pakepintus svogūnus su grybais, išmaišykite, paskaninkite prieskoniais ir dar šiek tiek pavirkite. Jei kam norisi sočiau, pašlakstykite košę alyvuogių aliejumi.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą