Mitybos specialistai tikina, jog didžiausią maisto dalį turėtume suvartoti būtent pirmoje dienos pusėje – pusryčių ir pietų metu. Pusryčiai suteikia energijos pagrindą, nuo kurio žmogus tarsi atsispiria ir pradeda savo dieną. O nudirbti dienos darbams energijos tikrai reikia.Tad mes siūlome įvairias idėjas pusryčiams, kurias galite išmėginti kasdien:)
2015 m. rugsėjo 28 d., pirmadienis
Vokiška kiaušinienė
Reikės:
3vnt. bulvių
4 vnt. kiaušinių
1 svogūno
40g rūkyto kumpio
žalumynų(pagal skonį)
pieno (puse puodelio)
druskos, pagal skonį
Gaminimo eiga:
Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Bulves dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų. Vis pamaišykite. Kol bulvės kepa, supjaustykite smulkiai svogūnus ir rūkytą kumpį. Kiaušinius sumuškite atskirame dubenyje , įpilkite pieno, įberkite žalumynų ir išplakite. Per vidurį bulvių kepimo, suberkite svogūnus ir kumpį. Apiberkite druska ir kepkite toliau. Kai bulvės apskrus, o svogūnai taps permatomi, užpilkite kiaušinių plakinį ir kepkite ant lėtos ugnies. Atsargiai pamaišykite. Patiekite su šviežiomis daržovėmis ar raugintais agurkais.
Bon appetite!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą