Reikės:
200g šviežių špinato lapelių
saujos anakardžių riešutų
saujelės lukštentų saulėgrąžų
100g tarkuoto sūrio
2 skiletlių česnako
2 šaukštelių aliejaus
žiupsnelis druskos
Gaminimas:
Špinatus nuplaukite, nusausinkite ir sumeskite į elektrinio smulkintuvo indą. Kartu su špinatais suberkite česnakus, tarkuotą parmezaną, druską.
Anakardžius ir saulėgrąžas šiek tiek pakepinkite sausoje keptuvėje ir taip pat suberkite į smulkintuvą.
Viską susmulkinkite iki vientisos masės.
Galiausiai supilkite alyvuogių aliejų ir dar šiek tiek paplakite.
Patiekite su skrebučiais, trapučiais, prancūzišku batonu ar itališka čiabata, įvairiomis duonelėmis. Galite tepti ir ant lavašo bei susukti į ritinėlį.
Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą