2015 m. rugsėjo 24 d., ketvirtadienis

Sočioji avižinė košė

Ingridientai:
  • Avižiniai dribsniai (1,5 stiklinės)
  • Pienas (1,5 stiklinės)
  • Vanduo (1,5 stiklinės)
  • Medus (1 valg. šaukštas)
  • Citrinos žievelė malta (1 arbatinis šaukštelis)
  • Sviestas (1 arbatinis šaukštelis)
  • Graikiniai riešutai (sauja 10-15vnt)
  • Žiupsnelis druskos
Gaminimo eiga:

Išvirkite avižinius dribsnius pasūdytame pieno ir vandens mišinyje. Sutrinkite riešutus. Sviestą su medumi ištirpinkite keptuvėje, sudėkite riešutus. Nuolat maišydami kelias minutes pakepinkite. Viską sumaišykite su koše, suberkite maltą citrinos žievelę. Galite pateikti su džiovintais vaisiais ar sirupu.

Ingredientai:


Daugiau: http://www.receptai.lt/receptas/skani-avizine-kose-8088?utm_source=copy&utm_medium=txt&utm_campaign=copy-txt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą