Reikės:
- 2 riekių juodos duonos su sėklomis
- 1 avokado
- 1 šaukštelio grūdėtų garstyčių
- druskos
- 25-30 g kepto varškės sūrio
Gaminimo eiga:
Duoną paskrudinkite, kad gražiai paruduotų.Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką. Išimkite minkštimą į indelį ir sutrinkite jį šakute su garstyčiomis bei žiupsniu druskos. Jei norite, kad ant sumuštinio avokadas užsiteptų vientisiau, gerai jį sutrinkite, o jei norite „grublėto“ užtepo, trinkite mažiau. Galite ir nedaryti užtepo, jei skubate, o tiesiog riekelėmis supjaustyti avokadą, patepti grūdėtomis garstyčiomis ir užbarstyti druskos. Ir tada jau uždėti sūrio riekelių.Sūrį supjaustykite riekelėmis arba galima jį taip pat sutrinti į smulkesnius, mažus gabaliukus. Kai duoną paskrudo, dosniai užtepame avokado, o sumuštinio viršų paskaniname varškės sūriu.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą